PROGRAMMA & INSCHRIJVING 2024 - GUESTS

EEN VERRASSENDE AVOND

De derde editie van de Techlink Awards Night vindt plaats in La Grande Abbaye de la Ramée (Jodoigne) op 31 mei 2024 vanaf 18.30 u. 

De locatie alleen al is op zijn minst indrukwekkend te noemen, helemaal in het groen (op minder dan een uur van Brussel) en ademt rust en klasse uit.

Deze verrassende avond zal de verwachtingen moeiteloos inlossen. In tegenstelling tot de vorige edities, zal de uitreiking van de awards geïntegreerd worden in het feestgebeuren, wat maakt dat je in een ontspannende sfeer alleen maar kan genieten.

 

OVERNACHTEN

Op de site, die volledig geprivatiseerd is voor het event, zijn ook kamers beschikbaar vanaf 15.00 u : € 175 (excl. BW) voor een dubbele kamer, inclusief ontbijt
De site beschikt bovendien over ruime en gratis parkeergelegenheid.

Aarzel dus niet langer, schrijf je in voor deze onvergetelijke avond én reserveer jouw kamer!

*De deelname aan de Techlink Awards en de feestavond op 31/05/24 is exclusief voorbehouden aan Techlink leden.

BETOVEREND PROGRAMMA VOOR EEN AVOND VOL MAGIE

Vanaf 18.00 u: Betreed de poorten en kom terecht in een andere wereld voor een welkomstcocktail in de mysterieuze tuinen van de historische site van La Ramée. Opgepast voor het gefluister van oude verhalen vermengt met de geheimen van de 13e eeuw.

19.00 u: Het uur van de waarheid is aangebroken! Kom naar de uitreiking van de Techlink Awards, waar de excellentie van onze leden en de magie van innovatie worden gevierd.

19.45 u: Netwerken, netwerken en nog eens netwerken! Dompel jezelf onder in een wereld vol wonderlijke verrassingen tijdens een geheimzinnig aperitief-diner. Laat je meevoeren door fantastisch eten en betoverende drankjes, terwijl goochelaars en andere wezens voor duizelingwekkende trucs en mysterieuze activiteiten zorgen.

21.00 u: De magie gaat verder op je bord! Laat je betoveren door een feestmaal, de grootste gastronomische tovenaars waardig, waar je smaakpapillen van voor tot nagerecht in verrukking zullen worden gebracht!

22.30 u: The game is on! Test je muzikale kennis en daag je collega’s uit voor een wervelwind van vragen en lachsalvo’s!

23.30 uu: Breng de avond tot een climax en laat je door de muzikale beats van de DJ leiden!

Laat de magie je verrassen tijdens deze buitengewone avond, waar fantasie en werkelijkheid elkaar ontmoeten om onvergetelijke herinneringen te creëren.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Techlink
J. Chantraineplantsoen 1
3070 Kortenberg