PROGRAMMA & INSCHRIJVING 2024 - GUESTS

EEN VERRASSENDE AVOND

De derde editie van de Techlink Awards Night vindt plaats in La Grande Abbaye de la Ramée (Jodoigne) op 31 mei 2024 vanaf 18.30 u. 

De locatie alleen al is op zijn minst indrukwekkend te noemen, helemaal in het groen (op minder dan een uur van Brussel) en ademt rust en klasse uit.

Deze verrassende avond zal de verwachtingen moeiteloos inlossen. In tegenstelling tot de vorige edities, zal de uitreiking van de awards geïntegreerd worden in het feestgebeuren, wat maakt dat je in een ontspannende sfeer alleen maar kan genieten.

 

OVERNACHTEN

Op de site, die volledig geprivatiseerd is voor het event, zijn ook kamers beschikbaar vanaf 15.00 u : € 175 (excl. BW) voor een dubbele kamer, inclusief ontbijt
De site beschikt bovendien over ruime en gratis parkeergelegenheid.

Aarzel dus niet langer, schrijf je in voor deze onvergetelijke avond én reserveer jouw kamer!

*De deelname aan de Techlink Awards en de feestavond op 31/05/24 is exclusief voorbehouden aan Techlink leden.

EEN BETOVEREND PROGRAMMA VOOR EEN MAGISCHE AVOND

Vanaf 18.00 u: De ceremoniemeesters openen de deuren van de historische site van La Ramée, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een plek waar magie en circus elkaar vinden.  De verrassing is nooit ver weg en zit overal verscholen:  van welkomstcocktail, acts tot goocheltrucs.

19.00 u: Treed binnen in de indrukwekkende tiendeschuur voor de prestigieuze Techlink Awards ceremonie, waar de inspanningen van onze leden in het kader van de energietransitie in de schijnwerpers zullen worden gezet. De ceremoniemeesters begeleiden u op deze magische reis.

19.45 u: Dompel jezelf onder in een wonderlijk aperitief-diner . Ontdek de voorgerechten en betoverende drankjes terwijl je geniet van de randanimaties. Een strijkkwartet speelt grote filmklassiekers… Herken jij ze?

21.00 u: De magie gaat verder op je bord! Laat je betoveren door een feestmaal waar je smaakpapillen tot het dessert versteld van zullen staan.

22.30 u: Sluit de avond af op de dansvloer op de beats van DJ Olivier Gosseries. Stil staan belooft geen optie te zijn.

Laat de magie je verrassen tijdens deze buitengewone avond, waar fantasie en werkelijkheid elkaar ontmoeten om onvergetelijke herinneringen te creëren.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Techlink
J. Chantraineplantsoen 1
3070 Kortenberg