KANDIDATUUR 2023

Ook in 2023 kan je als lidbedrijf van Techlink opnieuw een dossier inzenden voor onze Techlink Awards . Deadline: 3 februari 2023. Om al onze leden een kans te geven, ongeacht de grootte van het bedrijf en de “in house” beschikbare middelen, reiken we dit jaar de Awards uit aan :

Zelfstandigen en micro-ondernemingen (van 1 tot 10 werknemers) en kleine en middelgrote ondernemingen (11 werknemers of meer).

>> DIEN UW KANDIDAATSDOSSIER IN EEN VAN DE VOLGENDE DRIE CATEGORIEËN IN <<

OPTIMALISATIE VAN
DE ENERGIE-EFFICIËNTIE
(renovatie)

Op welke manier en met welke technieken heb ik het energieverbruik van een bestaand gebouw tijdens een renovatie drastisch gereduceerd?

Inschrijvingen zijn afgesloten

INNOVATIEVE
TECHNISCHE INSTALLATIE
(nieuwbouw) :

Op welke manier heb ik voor een nieuwbouwproject de meest energiezuinige of klimaatneutrale oplossing geadviseerd en geïnstalleerd?

Inschrijvingen zijn afgesloten

SUSTAINABLE
MANAGEMENT

Hoe heb ik duurzaamheid toegepast op mijn eigen bedrijfsvoering?

 

Inschrijvingen zijn afgesloten

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN AWARD?

Techlink biedt jou mooie visibiliteit doorheen het deelnameproces:

  • Bij ontvangst van je kandidatuur, zal een nieuwsbrief worden verstuurd naar onze leden om jouw project toe te lichten.
  • Jouw project zal in de kijker worden gezet op onze Socials
  • Tijdens de avond zal je project aan alle deelnemers worden voorgesteld
  • Indien je project genomineerd wordt, zal dit na het evenement in onze magazines onder de aandacht worden gebracht én aan bod komen in de white paper die zal geschreven worden naar aanleiding van de awards. Beide zullen verdeeld worden naar al onze leden en ook een selectie niet-leden.

Techlink
J. Chantraineplantsoen 1
3070 Kortenberg